Reparació i venda d'aparells d'ajuda a la mobilitat
IniciReparacions electromecàniques

QUÈ FEM?

 
 
 

A Servitecdpm t’oferim un servei tècnic integral en reparacions electromecàniques amb resposta ràpida, pressupost a mida i servei de recollida i lliurament.

 

RESPOSTA EN 24 H

En menys de 24 h ens posem en contacte amb tu per concertar cita de valoració el més aviat possible.

VALORACIÓ

Valorem la reparació i et lliurem al moment pressupost tancat i termini de lliurament de l’aparell.

REPARACIÓ D’APARELLS

El nostre equip tècnic està format per professionals de l’electromecànica amb llarga experiència en el sector de l’ajuda a la mobilitat.

RECOLLIDA I LLIURAMENT  

En el cas de no poder reparar l’aparell en el lloc d’origen, disposem d’un servei de recollida i lliurament.

 

PER A QUI TREBALLEM?

 
 
 

Donem servei a l’administració pública, empreses i particulars a la província de Barcelona.

 
Particulars

El servei a particulars comença amb la visita al domicili, valoració i presentació de pressupost sense compromís. Una vegada aprovat el pressupost per part del client, els nostres tècnics es desplacen fins al domicili per efectuar la reparació. Si l’aparell no es pot reparar en el lloc d’origen i s’ha de transportar per reparar en taller, disposem de vehicle adaptat per transportar-ho de manera segura.

Tots els serveis tenen garantia.

Consulta els preus trucant al 93 141 46 68, per e-mail a info@servitecdpm.cat o mitjançant el nostre formulari de contacte.

Empreses
Servitecdpm dóna servei a geriàtrics, clíniques i hospitals privats. Un assessor avalua el conjunt d’actuacions a efectuar. Elaborem un informe amb inventari i calendari d’actuació, acompanyat de pressupost. Els nostres tècnics porten el taller mòbil a les instal·lacions per efectuar les reparacions.

.

Tots els serveis tenen garantia.

Administració Pública
Servitecdpm dóna servei a l’administració pública i és proveïdor de Cat Salut. Un assessor avalua el conjunt d’actuacions a efectuar. Elaborem un informe amb inventari i calendari d’actuació, acompanyat de pressupost. Els nostres tècnics porten el taller mòbil a les instal·lacions per efectuar les reparacions.

.

Tots els serveis tenen garantia.