Scooters elèctrics per a discapacitats. Recanvis, reparació i manteniment

Un scooter elèctric? I per què no? No és només un caprici, amb el teu scooter elèctric per a discapacitats podràs sortir de compres oa passejar, i tot sense haver de pensar que pots cansar-te i necessitar buscar un lloc per asseure’t una estona.

 

Diferents models de scooters elèctrics al millor preu

Cada dia és més habitual veure aquests scooters elèctrics pels nostres carrers, són el company ideal per a persones amb mobilitat reduïda o persones grans que ja no poden passar tant de temps de peu o caminant. A més, l’ús de l’escúter elèctric és molt senzill, no necessita segur, ni permís per utilitzar-lo. A més, el seu manteniment és molt bàsic.

 

Scooters elèctrics plegables

Tenim scooters elèctrics plegables de tres o de quatre rodes. Aquest tipus de scooter és perfecte per viatjar i transportar. Alguns scooter fins i tot es pleguen com una maleta!
Aquests scooter elèctrics petits són els més lleugers i pràctics per a llocs reduïts, fins i tot per fer servir dins d’un domicili. També són perfectes per emmagatzemar a casa quan no es facin servir.

 

Scooters elèctrics desmuntables

Els scooter desmuntables també són compactes però, en lloc de plegar-se, es desmunten en diferents peces, per facilitar el transport en vehicles.

Aquest tipus de scooter elèctric per a minusvàlids sol ser més robust que el plegable. A més, solen tenir més autonomia.

També podeu trobar scooters elèctrics desmuntables de tres o quatre rodes.

 

Scooters elèctrics rígids

Aquests tipus d’escúter elèctrics per a discapacitats són perfectes per a persones de més pes o per a aquells que no els preocupi l’espai.

Els scooters rígids estan dissenyats per fer servir a l’exterior, ja que tenen una gran autonomia per recórrer grans distàncies. També hi ha scooters especials per al golf, scooters per a dues persones o per fer servir en terrenys irregulars.

En aquesta secció trobaràs el scooter que busques: scooter elèctric de 3 rodes, scooter elèctric de 4 rodes, scooter elèctric amb molta autonomia, scooter elèctric plegable o scooter elèctric desmuntable.

Si ja tens un scooter elèctric i el que estàs buscant és algun accessori o recanvi, ja siguin càmeres d’aire, cobertes o rodes massisses, o les bateries, troba’ls a la nostra botiga. Si no trobes allò que busques, només has de posar-te en contacte amb nosaltres i t’ajudarem.