3 claus per triar la butaca relax i el sofà elèctric perfecte per a tu. Quin és el teu preferit?

Arribar a casa, deixar anar les claus, treure les sabates, canviar-se de roba i deixar-se caure al sofà després d’un dia cansat de treball pot ser el millor moment del dia. Però també pot convertir-se en una escena desagradable si vas triar la butaca incorrecte, ja que, saber quin és la butaca ideal per a cada persona no és tasca fàcil. Cal tenir en compte diversos aspectes com: les dimensions, colors, materials, respatllers encoixinats, etc., cada detall compte.
No necessàriament has de ser amant de les migdiades perquè adquireixis el teu propi butaca relax. És l’opció ideal per relaxar-te mentre observes la teva pel·lícula preferida acompanyat d’un deliciós xocolata calenta o mentre llegeixes el llibre que recentment vas comprar. Per això, avui us oferim tres claus perquè triïs la butaca perfecte per a tu i trobis el model que s’adapti perfectament a les teves necessitats i bon gust. Pren nota!

 

Les mesures importen

Encara que sembli evident, no ho és. A l’igual que et prens el teu temps per triar els mobles que formaran part de la teva sala és important saber amb certesa si el que estàs buscant és una butaca reclinable individual, loveseat (sofà per a dues persones) o un sofà triple. A l’hora de comprar una butaca relax, és important tenir en compte les mesures amb què comptem per posar. Primer mesura l’espai que tens a casa i després contrástalo amb les mesures de la butaca relax reclinable. És molt important comptar amb aquest espai extra perquè la butaca o sofà es pugui desplegar sense problema.

Si et costa decidir la mida de la butaca i disposes de suficient espai, la millor opció és adquirir una sala relax completa, perquè en el cas de rebre visites d’amics o familiars, ells també puguin utilitzar les butaques i gaudeixin de la comoditat que ofereixen.

 

Les característiques i materials també són importants…

Una característica que has de tenir en compte a l’hora de triar el teu nou butaca és la forma en com està dissenyat. Per exemple: el seient, el recolzar i els reposabraços han de ser encoixinats i tenir prou farcit si el que busques és una butaca còmode i confortable per acomiadar-te de l’estrès.

Recorda a més triar la butaca amb l’ample i alt d’acord a les proporcions del teu cos, així tindràs major confort.

Escollir el entapissat correcte és clau. Pots optar per materials com el microcuero, que és més fàcil de netejar, o aquells elaborats amb microfibra, que resulten més càlids i suaus a el tacte. La idea és escollir el tapís d’acord als teus gustos i necessitats.

 

Les funcions s’han d’adaptar al que el teu cos necessita…

Butaca relax reclinable

Les butaques reclinables tenen característiques especials que els converteixen en la millor opció per oblidar les preocupacions del dia i relaxar el nostre cos. A més, aporten diversos beneficis per a la nostra salut. Són ideals per als dolors d’esquena i per tractar zones localitzades depenent de la posició que triïs. Opta per una butaca relax reclinable amb un sistema regulador manual o pel mecanisme elèctric per a més comoditat.

Una altra de les funcions que has de prendre en compte és que el teu nou butaca compti amb reposapeus. Al mantenir els peus elevats millorem la circulació sanguínia i facilitem el treball de bombament al cor pel que optar per aquesta funció serà la decisió ideal si no tens una correcta circulació o simplement vols descansar.

Butaca relax per la cura dels teus peus

Però no només hi ha butaques relax dissenyats per a la teva esquena, sinó també, per a la cura i relax dels teus peus. Recorda que els peus suporten tot el dia el pes del teu cos, així que, també has consentir-quan acaba la teva jornada. Opta per un massatges de peus i cames que a més de millorar la circulació de la sang, gràcies als seus rodets incorporats, t’aportarà l’alleujament que necessites.

Butaca relax amb sistema elevador

Per a aquelles persones que tenen dificultat per aixecar-se a causa d’algun problema de mobilitat l’opció ideal serà una butaca relax que compti amb un sistema elevador. Aquest tipus de butaca reclinable s’elevarà cap endavant, després d’activar un botó, fins a aconseguir una posició gairebé dret, així podràs aixecar-te sense esforç. En general aquest tipus de butaques compten amb un motor i un botó que ens permet accionar el mecanisme.

Les butaques relax ens ofereixen diversos beneficis per a la nostra salut física, ens permeten descansar en una postura correcta, afavoreixen la relaxació dels nostres músculs i eviten contractures ocasionades per posicions inadequades. A més, afavoreixen la nostra salut mental perquè ens permeten reduir els nivells d’estrès i així tenir més energia per continuar amb les nostres activitats del dia.

 

Font: Colineal