3 claus per triar la millor butaca de relax elèctrica

És un moble perfecte per oblidar les preocupacions del dia i relaxar el nostre cos fent-nos un massatge

La vida sempre és molt més fàcil amb una butaca de relax. Si no has dormit bé o no has tingut prou temps per fer-ho de forma òptima, la butaca de relax pot convertir en el teu millor amic i sobretot en el millor aliat de les teves migdiades. Aquests butaques, que es caracteritzen per practicar massatges mentre estem descansant, són ideals per a dies en què estem molt cansats o en què necessitem un extra de plaer per poder arribar amb vida a l’endemà. Se solen integrar de forma òptima amb la decoració de casa, ja que són molt funcionals, i es poden concebre com una butaca més dels que hi ha a l’estada. Avui dia pots trobar aquest tipus de butaques a diferents preus en el mercat i amb gran varietat de models, teixits, dissenys, mides, etc. però ull, comprar una butaca de relax no és una cosa que s’hagi de fer a la lleugera, sinó que s’han de tenir en compte alguns aspectes molt concrets com els que t’anem a explicar a continuació perquè després si ho desitja puguis aprofitar les ofertes en butaques de relax de El Millor Preu Ideal. Pren nota!

1. Les places

Encara que no ho creguis a l’igual que passa amb qualsevol butaca, el nombre de places que inclou el model que has escollit és molt important, ja que en funció d’això el moble tindrà una mida més o menys, el que es traduirà en l’espai que necessitaràs tenir lliure en l’estada per poder instal·lar-lo. Compta amb que aquest tipus de seients solen ser reclinables, pel que estudia l’espai de l’estada sempre afegint aquest extra. De forma general aquest tipus de butaques solen incloure una única plaça, ja que el seu ús s’associa a la privacitat i a un moment únic per a cada persona. No obstant això, al mercat pots trobar altres models de fins a dos i tres places, encara que això sí, serà un extra que es traduirà en un preu elevat, per la qual cosa tingues present sempre el teu pressupost abans de pensar-hi. Disposar de dues o tres places garantirà que en cas de rebre visites de familiars ells també puguin fer ús de la butaca per relaxar-se i per gaudir de comoditat.

2. Qualitat

La qualitat és un altre factor summament important, ja que en funció d’això nostre cos descansarà més o menys. L’ideal és que l’estructura sigui de fusta massissa, el que garantirà l’estabilitat de la butaca, així com també que el coixí de seient, el respatller i el resposabrazos comptin amb una bona densitat de farciment perquè siguin molt còmodes i resistents. D’altra banda, el entapissat també és important, que normalment serà en pell ja que és el material més resistent. La pell rectificada és una altra opció també molt recomanable, però el preu es veurà incrementat.

3. Funcions

Per descomptat, les diferents funcions que ha d’incloure la teva butaca de relaxació són altres aspectes molt rellevants, ja que en funció d’elles podràs gaudir d’unes prestacions o unes altres. Encara que el més normal és trobar butaques de relax amb funció de massatge general, hi ha alguns models que inclouen altres funcions extra com desprendre calor, ideal per a dolors d’esquena, o per exemple massatge localitzat, podent així tractar en específic una zona del teu cos. Altres funcions que també són cridaneres en aquests butaques és el fet que compti amb reposapeus, amb entrada per carregador de mòbil, USB o qualsevol altre dispositiu que permeti escoltar música, o amb power lift, un sistema que aixeca a les persones amb mobilitat reduïda perquè puguin tant seure com aixecar-se sense la menor dificultat. En essència, busca una butaca que inclogui una gran varietat de programes, intensitats i velocitats.

Aquests són només alguns dels consells que pots tenir en compte per triar el teu butaca relax. No obstant això, abans de res no t’oblidis de provar-ho, ja que només provant-ho sabràs si s’adapta o no a les teves necessitats.

 

Font: IDEAL