6 beneficis de la butaca relax i el sofà reclinable per a la teva salut

És possible que hagis pensat en una butaca relax o butaca reclinable com una gran manera d’evitar ocupar l’espai que ocuparia un sofà ches Long, però són fins i tot més els beneficis que aporta aquest tipus de butaques.

Les butaques reclinables beneficien el cos de diverses maneres. Ara, amb una gran varietat creixent d’opcions des de cadires fins sofàs que pot beneficiar a tota la família.

 

La butaca relax és un impulsor d’energia

Pensa en una butaca relax com la teva bateria estesa, a més d’una butaca per dormir.

Aquestes butaques relax actuen com la teva font de bateria per donar-te l’energia necessària per rejovenir i augmentar la teva productivitat a la feina o en la teva vida diària.

Això es deu al fet que els músculs cansats i desgastats s’estiren, s’enrotllen i afluixen per donar-los la revitalització i relaxació que necessiten.

Aquí hi ha 6 maneres en què la butaca relax i els sofàs reclinables poden beneficiar al teu cos i brindar-te una bona salut.

 

Alleuja l’estrès

Els estudis han trobat una àmplia gamma de problemes de salut que poden atribuir-se directament a l’estrès.

Des mals de cap i depressió fins a malalties cardíaques i asma, l’estrès desencadena el cor i la ment de manera negativa, deixant el seu cos obert a la repercussió del desgast de la vida quotidiana.

“L’estrès no només ens fa sentir molt malament emocionalment”, diu Jay Winner, director del Programa de Maneig de l’Estrès de la Clínica Sansum a Santa Bàrbara. “També pot exacerbar gairebé qualsevol problema de salut que se’t passi”. Afegeix.

Molts metges recomanen descansar almenys una hora fora del dormitori cada dia.

Una butaca relax o sofà reclinable et permet descansar sense dormir, i l’alleujament resultant de l’estrès es manifestarà a mesura que vegis que la teva salut i estat d’ànim milloren.

La nostra rutina quotidiana pot deixar-nos amb pensaments inductors d’estrès en els quals el nostre cos reaccionarà inconscientment.

L’estrès ha estat el factor número 1 a la causa de les malalties cardiovasculars i la fatiga. A més, pot conduir a depressió i ansietat no desitjades.

Però amb una butaca relax de massatge, donen el massatge terapèutic que mereixies, tindràs pensaments lliures de preocupacions en un tres i no res perquè usen característiques avançades però realistes que augmenten els nivells de neurotransmissors per combatre la depressió i altres tipus d’estrès emocional.

També s’ha demostrat que redueix els mals de cap i el nombre de migranyes que una persona té, a més, actua com una història a l’hora d’anar a dormir per ajudar-lo a millorar el son i altres trastorns relacionats.

 

Alleuja el dolor en l’embaràs

Els turmells inflats, els dits atapeïts, les articulacions adolorides i les costelles incòmodes afecten el cos de les mares a mesura que avancen en l’embaràs.

Mentre que moltes dones embarassades tendeixen a anar a dormir, algunes poden sentir-se aïllades a l’haver d’anar al dormitori hores extres i sentir aquests dolors i dolors.

L’angle d’una butaca relax o reclinable treu el pes davanter del cos de la dona embarassada i ajuda a alinear el seu centre de gravetat.

Les dones embarassades poden sentir-se tan còmodes en una butaca reclinable que prefereixen dormir allà que, al seu propi llit, que és molt menys complaent amb els dolors i mals de l’embaràs.

 

Millora la circulació

Una teràpia de massatge de cos complet corregeix el flux de sang en cada part del seu cos des de la base del seu crani fins als dits dels peus.

Tenir una bona circulació sanguínia eliminarà les substàncies nocives i les toxines de la sang, els teixits i els òrgans i ajudarà a absorbir els nutrients dels músculs.

També evitarà inflor o edema causat per l’acumulació de líquid en els teixits.

Una bona butaca relax de massatge utilitza un sistema de pressió d’aire o vibració per acomodar els músculs en les extremitats inferiors.

Per a aquells que pateixen de mala circulació, coneixen la incomoditat de les articulacions inflades i els peus pesats.

Especialment si es té un treball en què s’està de peu o fins i tot assegut durant llargs períodes de temps. El cos està patint els efectes de la gravetat sobre el seu flux sanguini.

Amb el temps, la sang que es diposita a la part inferior de les cames, els turmells i els peus farà que els peus i les cames s’inflin i fins i tot obstrueixin les venes.

Evita els peus inflats i fins i tot la cirurgia eventual relaxant-se en la butaca relax tant com sigui possible quan no estigui treballant.

 

Alleuja les articulacions

Els que pateixen d’artritis coneixen la incomoditat de les articulacions inflades i rígides. Les butaques reclinables poden ajudar les persones amb artritis augmentant la circulació i angulando les articulacions correctament.

Alguns metges fins i tot recomanen que alguns pacients amb artritis dormin en una butaca relax en lloc del llit per permetre una millor circulació i per mantenir els músculs tirant cap avall.

 

La butaca relax corregeix la teva postura

Corregeix la teva postura quan encara és jove i fa servir una butaca relax de massatge que et servirà de molt.

Si has experimentat dolors d’esquena després d’anar-te’n a casa de la feina, és hora de donar-te un capritx i relaxar aquests músculs.

Un massatge flexionarà i mobilitzarà aquests músculs rígids, s’ajustarà l’alineació espinal i mantindrà el flux sanguini d’equilibri.

Ja sigui que experimenti o no l’estrès quotidià de la feina, la paternitat o si el seu cos està experimentant l’estrès causat per la feina, hauries de considerar els beneficis per a la salut que ofereixen les butaques reclinables.

Mai és massa d’hora per començar. A l’ensenyar als seus fills a fer temps per relaxar-se, els prepararà per a una vida saludable en el futur.

La salut de tota la família pot millorar simplement prenent un descans per reclinar-se.

 

Font: Sillón de lactancia