Beneficis mèdics dels llits articulats elèctrics

Sabia que els llits articulats en realitat podrien tornar-te saludable? Des de fa molts anys, els llits articulats es van fer únicament per a fins mèdics. Ara, aquests sistemes de son mòbils s’estan fent càrrec de la majoria de les habitacions residencials. Cada vegada més persones estan començant a reconèixer que obtenir aquest tipus de llit els ajudaria a millorar el seu somni i millorar la seva salut en general. Els beneficis d’usar un llit mecànic ja no són només per als pacients de l’hospital. Avui dia, homes, dones i nens de totes les professions estan experimentant els considerables beneficis per a la salut d’una bona nit de descans.

 

Quins són els beneficis mèdics dels llits articulats?

Un pot no adonar-se’n, però els llits articulats tenen efectes terapèutics en el cos. Encara que la majoria dels marcs dels llits estan fets principalment amb funcions bàsiques, els matalassos que es posen donen un impuls significatiu en termes de beneficis mèdics. Amb el pas dels anys, les característiques i funcions bàsiques d’aquests llits s’han combinat amb tecnologies addicionals per oferir una solució de llit realment de suport. L’addició del matalàs d’escuma viscoelàstica al marc del llit articulat, per exemple, combina els beneficis per a la salut derivats de l’escuma amb memòria i un llit mecànic per crear una experiència de son legalment superior.

 

Altres beneficis per a la salut inclouen els següents:

1. Augment de l’expansió màxima del pulmó: la part del cap d’un llit mecànic es pot elevar fins a 90 graus. Dormir en aquesta posició “asseguda” o “vertical” ajuda a que els pulmons s’expandeixin més en comparació amb una posició supina o ajaguda en posició horitzontal. A més, es creu que aquesta posició millora les secrecions naturals com la flegma i el moc. Això és molt beneficiós per a les persones que tenen trastorns respiratoris.

2. Augment de la tornada venós: el nostre sistema circulatori depèn en gran mesura de la capacitat del cor per bombar sang. En alguns casos, la sang de les extremitats inferiors pot tenir dificultats per tornar a el cor i els pulmons. Aquest problema es tracta amb un llit articulat. Usant un motor elèctric, un llit d’aquest tipus pot elevar la part de la pota del matalàs per aixecar les cames lleugerament per sobre de la part superior del cos. Això ajuda a la circulació sanguínia ja que permet que la gravetat ajudi a tornar la sang al cor. Per tant, els llits articulats es poden utilitzar per utilitzar l’atracció gravitacional i promoure el retorn venós.

3. Prevenció de xoc hipovolèmic: els llits mecànics també poden inclinar-se amb la part del cap més baixa que la part de la cama. Això es coneix com a posició de Trendelenburg. En temps de deficiència de volum de sang, s’ha d’administrar sang on sigui de vital importància. Aquestes àrees inclouen el cor, el cervell i els pulmons. La posició de Trendelenburg ajuda a portar sang a la part superior del cos on es troben aquests òrgans vitals.

Avui dia, els llits articulats o elèctrics tenen característiques i funcions addicionals que van més enllà d’aquelles que brinden beneficis relacionats amb la salut. Un exemple específic es veu al llit elèctric. Això permet que els llits articulats estiguin motoritzats per evitar la manipulació manual. Una altra característica inclouria massatge i calor infraroig. Aquestes característiques ajuden a les persones a relaxar-se i a reduir el tràfec i el bullici diari de la vida. La calor infraroig penetra la pell i els teixits tous, el que estimula la circulació sanguínia i el subministrament d’oxigen. A més, els llits articulats van amb meravellosos matalassos que podrien millorar i corregir la postura.

 

Font: Cama Articulada