Consells per triar una butaca reclinable elèctrica de massatges o butaca relax

Per explicar-te els nostres consells per triar una butaca reclinable de massatges o butaca relax, primer abordarem algunes qüestions prèvies. En primer, lloc definirem què és una butaca reclinable de massatges o relax. I tot seguit, veurem els beneficis de tenir una butaca d’aquest tipus a casa. Però abans, una petita reflexió…

En l’actualitat, la majoria de les persones no tenim temps per descansar en condicions i, com és ben sabut, això pot afectar la nostra qualitat de vida. El principal problema és que no som conscients que som nosaltres mateixos els que hem de posar remei a aquesta situació. Un primer pas per garantir un millor descans i millorar la nostra qualitat de vida és posar en els nostres salons una butaca o butaca reclinable per a massatges.

 

Què entenem per butaca reclinable de massatges o butaca relax?

Una butaca reclinable de massatges no és més que una butaca normal que disposa d’un sistema que permet reclinar l’esquena i elevar el reposapeus manualment o mitjançant un sistema mecànic.

A més, també tenen incorporat un sistema que, mitjançant calor i vibracions en zones concretes, dóna massatges.

Avui dia hi ha una gran varietat de butaques reclinables en funció de el teixit/material de fabricació, de l’estil decoratiu a què puguin pertànyer o dels sistemes de massatges que s’incorporen.

 

Quins són els beneficis i avantatges d’una butaca reclinable de massatges o butaca relax?

Abans de decidir-te a comprar i triar una butaca reclinable de massatges o butaca relax potser hagis de conèixer els seus beneficis. A continuació, et resumim els principals:

– Ajuden a activar la circulació de la sang i a alleujar l’estrès, la tensió muscular i els dolors cervicals gràcies a el sistema de massatges. A més, gràcies a aquesta relaxació també afavoreix el son.

– Són ideals per a adaptar-se a persones que tenen dificultats per romandre assegudes causa de problemes de salut, com ara malalties òssies o afeccions musculars, gràcies al seu sistema reclinable.

– Solen estar encoixinades i adaptades amb diversos extres, com ara un reposa-gots o una butxaca per al comandament a distància, per garantir el nostre confort.

 

Consells per triar la millor butaca reclinable de massatges o butaca relax

Per triar la millor butaca reclinable de massatges o butaca relax és aconsellable tenir en compte els següents aspectes:

  • El material. Tot i que la pell natural sol ser molt apreciada per la seva textura i tacte, recomanem que aquest tipus de butaques sigui d’una pell sintètica ben reforçada per garantir una major resistència tant a les temperatures de el propi sistema de massatges com a les agressions pròpies de l’ús.
  • La mida i disseny. És fonamental tenir en compte l’espai disponible per col·locar la butaca de relax i evitar que que sigui una nosa per raó del volum o per que no s’adapti a la decoració de la sala o de l’habitació en què ho anem a col·locar.
  • El color. Recomanem que la butaca de massatges sigui d’un color neutre, ja que és més fàcil de combinar. Igualment, seguint les recomanacions del punt anterior, és important que aquest tipus de butaca segueixi amb la línia decorativa de l’estada a la que ho anem a col·locar. Per contra, si la resta de la teva decoració és senzilla i combina colors neutres, potser puguis atrevir amb una tapisseria d’un color més atrevit.
  • La funcionalitat. Com comentàvem anteriorment, avui dia hi ha una varietat molt àmplia. Si disposem de pressupost, recomanem triar una butaca reclinable de massatges relax amb un sistema d’elevació mecànic i amb un sistema de massatges amb una gran varietat de programes. D’aquesta manera, garantirem que la butaca és ideal per a les necessitats de més d’una persona.