El boom dels llits articulats, no només els malalts descansen

Quan es parla de llits articulats segurament molts pensen en clíniques, geriàtrics, fins i tot persones malaltes a casa, però la veritat és que aquest tipus d’articles per al descans s’han convertit en un veritable atractiu per a totes aquelles persones que són amants d’un millor descans.

Això últim influeix de manera directa en una millor qualitat de vida, de manera que no és una cosa desgavellada que aquest tipus de llits hagin guanyat més popularitat en els últims anys i es puguin trobar de manera quotidiana a casa de veïns, familiars o amics, perquè , a qui no li agrada la comoditat?.

 

Dormir també és una qüestió de salut

Els llits articulats permeten una millor distribució del pes del cos, al que se suma que ja no és la persona la que s’adapta al matalàs, sinó que el matalàs s’adapta a les necessitats de cada tipus de persona, permetent major ergonomia, millor descans i contribuint així amb la salut dels que decideixen apostar per la novetat. Amb només prémer un botó o tirar d’una palanca, en tan sols un segon les persones poden estar còmodes en un llit veient aquest programa de televisió que tant els agrada o estar tombades, llegint les seves novel·les favorites.

Quan es parla del llit geriàtric molts imaginen a un adult major rebent atencions en un centre d’atenció especialitzada. Res més allunyat de la realitat; el nombre d’usuaris d’aquests llits ha anat en augment perquè el seu disseny els permet provar fins a trobar la millor posició que els proporcioni un millor descans.

Una veritable novetat en aquest tipus de llits és que també n’hi ha matrimonials, els més avançats compten amb dos somiers independents, perquè cada un triï la posició que millor li convingui sense necessitat d’incomodar el que estigui tombat a la banda.

 

El boom dels llits articulats

Abans el mercat principal dels llits articulats es reduïa als pacients i com a tal, els únics que les produïen eren aquelles companyies que fabricaven llits per a hospitals. La nova demanda ha fet que hi hagi cada vegada més fabricants que s’aventuren a crear aquest tipus de llits i les sol·licituds s’han disparat en els últims anys.

Ara és molt fàcil trobar pàgines a Internet que les ofereixen, l’usuari pot comparar funcions i beneficis entre una i altra, revisar les opinions d’altres compradors i fer una comparativa de preus abans de decidir-se per llit que millor li convingui.

 

Avantatges de dormir en un llit articulat

Els llits articulats són perfectes per a tot tipus de persones, des d’aquelles que tenen mobilitat reduïda, passant pels que han de passar la major part de el temps en posició de descans, fins a persones que no pateixen de cap tipus de malestar però que volen aconseguir un somni reparador.

Els llits articulats ajuden amb una millor postura, milloren la circulació, redueixen la pressió arterial, eviten l’aparició de dolors al coll, esquena i zona lumbar, fins i tot el sorgiment de problemes cervicals. A més són la millor opció per a aquelles persones que pateixen de problemes respiratoris. Amb tota aquesta quantitat de beneficis cada vegada són més els que els poden dir adéu a despertar-se de manera sobtada a les nits.

 

Consells a l’hora d’adquirir un llit articulat

El moment de triar el llit articulat que els compradors s’enduran a casa és molt important. Cal perquè recordin que en ella passaran molt de temps, pel que de segur no voldran que la seva inversió es vegi afectada per la pressa en la presa de decisió.

Cal tenir en compte que la idea és que el llit s’adapti als seus cossos i no els seus cossos a ell, per la qual cosa han d’avaluar al principi la seva comoditat. S’ha de tractar d’escollir sempre llit amb major adaptabilitat; els llits articulats posseeixen diversos plans, i els més completes són els de quatre i cinc plans.

Finalment, però no per això menys important, el matalàs, a l’hora d’adquirir el llit articulat és millor comprar-lo amb el seu respectiu matalàs, ja que no tots s’adapten a aquest tipus de somier.

 

Font: MadridActual