Els llits articulats elèctrics són ideals per a totes les edats

Moltes persones creuen que els llits articulats elèctrics pertanyen tradicionalment a pacients en hospitals o en llars d’avis. No obstant això, les persones de totes les edats i nivells de salut poden beneficiar-se de l’ús d’un llit articulat elèctric. A mesura que envellim, ocorren certs canvis en els nostres cossos. Això condueix a inconvenients o dolències, d’aquí la idea preconcebuda de que els llits articulats elèctrics són per la gent gran. No obstant això, prendre les precaucions necessàries mentre s’és jove pot prevenir aquests problemes comuns en la vellesa. Contràriament a la creença popular, el llit articulat elèctric no és només per la gent gran, sinó per a totes les edats. Els llits articulats elèctrics tenen molts beneficis per a la salut que poden beneficiar a tots els que els usen.

A mesura que es concentra més en el seu ocupat estil de vida, ha de considerar fer del descans adequat una prioritat. Amb un llit articulat elèctric, vostè està obligat a aconseguir just això.

 

Per què els llits articulats elèctrics són bons per a totes les edats

La idea preconcebuda de que els llits articulats es construeixen només per la gent gran és falsa, i aquí ve el per què:

Els llits articulats elèctrics fan que el somni sigui més còmode – No hi ha cap individu, ja sigui vell o jove, que no requereixi un somni adequat. A l’escollir aquest llit, proporcionarà el benefici molt necessari d’un somni còmode i reparador. A més, relaxar-se amb la part superior del cos en una posició elevada no suposarà un esforç per al coll i les espatlles, una mica del que són víctimes persones de totes les edats.

Aquests llits ofereixen alleugeriment temporal de dolors i molèsties corporals – Certes malalties no només afecten a la gent gran, com problemes respiratoris, lesions corporals, reflux àcid, fatiga muscular o roncs. Aquests no són específics de l’edat ni són prou severs com per justificar una visita a l’hospital. Els llits articulats elèctrics ofereixen alleujament d’aquestes condicions sense la costosa factura mèdica.

Aquests llits són bastant comuns avui en dia – Els llits articulats elèctrics es veuen més comunament a les llars en aquests dies, a diferència del que succeïa en el passat, on es limitaven a les llars d’avis o als hospitals. Poc se sabia d’aquests llits per aquell temps i encara cauen sota certs estigmes (que estem trencant ara mateix!). No obstant això, els llits articulats elèctrics ara poden ser comprades per qualsevol persona que busqui comoditat i un millor somni. A més, aquests llits s’han tornat bastant assequibles a mesura que més varietat i estils estan disponibles.

Adormir-se més ràpid – A mesura que envellim, els nostres horaris de son comencen a canviar ràpidament. Passem de les migdiades de la tarda a les de tota la nit i poques vegades ens aferrem als mateixos hàbits de son al llarg de tota la nostra vida. En alguns casos, la gent pren prop d’una hora per quedar-se adormida. Això ve com extremadament inconvenient, incòmode, i simplement una pèrdua de temps. No obstant això, el somni és fàcil amb llits ajustables. Un llit ajustable ofereix comoditat personalitzada en una posició relaxada, que són els dos ingredients per dormir ràpidament.

 

Llits articulats elèctrics per a nens

Els llits articulats elèctrics per a nens també són útils quan vostè vol que el seu fill creixi i es converteixi en una persona activa. Els nens necessiten dormir encara més que els adults, i un llit ajustable els donarà un son adequat i apropiat a mesura que creixen. Atès que els nadons i els nens petits passen almenys la meitat del dia dormint o dormint en una migdiada a la tarda, és millor fer servir aquest temps per desenvolupar alguns hàbits saludables de son. Un llit ajustable permet un flux adequat d’aire a través dels seus petits pulmons en desenvolupament i prevé les males postures. Alguns nens tenen dificultats per adaptar-se a un horari de son constant o per a romandre adormits, de manera que invertir en un llit ajustable per a ells assegurarà la quantitat adequada de son (i donarà als pares una mica d’espai per respirar). El bon somni estimula la funció mental, el creixement físic, el rendiment acadèmic i l’estat d’ànim general.

 

Llits articulats elèctrics per a adolescents

Diuen que el somni és en realitat aliment per al cervell i que durant el son, es produeix una activitat cerebral i funcions corporals crucials. Els adolescents normalment expressen patrons de son irregulars durant la setmana, i això està directament associat amb els canvis en el cos que els porten a romandre desperts fins tard. Per tant, també tendeixen a dormir fins tard en els matins. Això, al seu torn, afecta els seus rellotges biològics, infringint la qualitat de la son que obtenen. És comú que els adolescents pateixin de trastorns de la son, com apnea de la son, narcolèpsia o insomni. No obstant això, la majoria d’ells són tractables, ja que els seus cossos encara estan en desenvolupament.

Els adolescents també són propensos a tenir habilitats limitades d’aprenentatge, concentració i pensament crític per resoldre problemes com a resultat del mal son. La manca de son de qualitat també els fa més susceptibles de desenvolupar grans i altres problemes de salut. Per tant, aconseguir un llit articulat per a un somni adequat, encara que la quantitat és petita, els deixarà actius, desperts i plens d’energia durant el dia. A més, és millor aprofitar al màxim fins i tot la més mínima quantitat de son.

 

Llits articulats elèctrics per parelles

Tenint en compte l’atrafegat estil de vida d’aquests mil·lennis que treballen els dies laborables 9-5, no cal dir que necessiten dormir bé. La majoria no aconsegueixen arribar a les 8 hores de son recomanades tots els dies, i els efectes perjudicials de l’estrès addicional certament s’acumulen a mesura que envelleixen. Ja que molts es queden desperts fins tard a la nit per posar-se al dia amb els correus electrònics o simplement navegar per la web, un llit articulat elèctric fa que sigui còmode seure dempeus. A mesura que envelleixen, el fet d’haver dormit en un llit articulat elèctric els impedirà desenvolupar problemes relacionats amb l’edat (com mal d’esquena) i mantenir una postura adequada. És crucial que els milenials d’aquesta generació comencin a tenir cura dels seus cossos abans que sigui massa tard.

 

Conclusió

Penseu en un llit articulat elèctric com una inversió en el seu cos. El seu cos està envellint i canviant constantment, així que per què no es manté per prevenir qualsevol problema de postura o mal d’esquena en el futur? Hi ha raons sòlides que demostren que els llits articulats elèctrics són aptes per a totes les edats. Si un busca tenir un estil de vida còmode, l’edat aconsegueix un somni de qualitat al llarg de la seva vida i es converteix en un membre productiu de la societat. Ja no són només per a les infermeries.

Un llit articulat elèctric pot fer que un esperi ansiós el moment de dormir i de despertar-se.

 

Font: Mundo Dependencia