La dieta del tomàquet, la manera més efectiva i ràpida de perdre quilos

Asseguren els experts que la del tomàquet és una dieta summament efectiva per aprimar-se a més de saludable i recomanable per a l’organisme. Règim amb què aconseguiràs perdre fins a dos quilos en tan sols tres dies.

 

Perdre dos quilos en tres dies

Sense ser considerat un súper aliment, el tomàquet és extremadament beneficiós per a l’organisme. Escàs en calories, la major part del seu pes és aigua. El segon constituent en importància, els hidrats de carboni.

El tomàquet és també una font important de minerals com el potassi i el magnesi, a més de ser alta la seva aportació en vitamines B1, B2, B5 i la C, un molt potent antioxidant.

La dieta del tomàquet pot ajudar a perdre fins a dos quilos en tres dies. Un règim que pot consistir a esmorzar suc de tomàquet (dos tomàquets madurs amb el suc de mitja llimona i aigua) o un tomàquet sencer en rodanxes amb una mica de sal. Per menjar, una amanida de tomàquet i enciam. I per sopar, de nou amanida o suc de tomàquet.

 

Sempre cal consultar un expert

Com tot, la dieta del tomàquet també pot ser contraproduent. Un consum en excés pot comportar problemes pel seu alt contingut d’àcid úric.

De la mateixa manera, malgrat ser una dieta efectiva per perdre pes a curt termini, per la qual cosa no s’hauria d’allargar massa en el temps. Més important, sempre que es desitgi emprendre una dieta per perdre pes, és fonamental posar-se en mans de metges i nutricionistes, que seran els qui millor t’assessorin per jugar amb la teva salut.

 

Font: EL NACIONAL