Llit articulat per millorar la qualitat de la son

Descans sense dolors

Els nostres llits es proporcionen per ser el moble més còmode a la nostra llar. Allà hi passem 6-8 hores a la nit descansant els nostres cossos abans d’haver d’aixecar-nos i enfrontar-nos a un nou dia. No obstant això, per alguna raó, quan ens despertem al matí tenim dolors d’esquena, rampes al coll i sentim que podríem dormir unes altres 8 hores.

Pot portar un temps trobar una posició còmoda en els nostres llits i encara ens despertem amb dolor. Què hi ha d’aquells de nosaltres a qui els agrada passar un mandrós diumenge al matí arraulit al llit amb un llibre o un diari? Què hi ha de les últimes nits veient nous llançaments o vells clàssics?

Després hi ha els addictes a la feina que porten els seus ordinadors portàtils al llit treballant en informes i altres tasques relacionades amb el treball. Fins i tot mentre estem desperts, lluitem per trobar una posició còmoda. Coixins plegats, retorçant els nostres cossos, no hauria de ser així si estem en els nostres llits.

Bé, tens una opció. Continua lluitant amb el teu llit o revisa les opcions per obtenir un aparell per dormir més còmode. Si busques una comoditat única i estàs llest per acomiadar-te dels matalassos plànols, no busquis més que un llit articulat.

Els llits articulats han existit des de fa força temps i no desapareixeran. De fet, segueixen millorant pel que fa a la comoditat i les funcions. Primerament utilitzat als hospitals, els llits articulats s’han trobat dins de les cases a tot el món.

Per a les persones que tenen malalties físiques que requereixen que el cap, el tors o les cames s’alleugin, el benefici d’un ajust és obvi. Però després hi ha persones que pateixen de reflux àcid o acidesa a altes hores de la nit, venes varicoses, dolors relacionats amb l’estrès, rampes i inflor, problemes respiratoris, inflamació o problemes de maluc, encara dormint en un matalàs pla. No està bé.

 

És estrany que tants es despertin amb dolor?

El cos no ha de recolzar-se sobre una superfície plana durant llargs períodes de temps. El nostre cos té corbes i corbes naturals que no són compatibles amb els llits tradicionals. Un ajust l’ajudarà a trobar la posició ideal per dormir i descansar tota la nit. Quan et despertis al matí, et sentiràs renovat i llest per enfrontar-te al món.

Ja no haurà de lluitar quan veu la televisió, treballa a l’ordinador portàtil o llegeix al llit. El llit articulat li permet seure, inclinar-se, recolzar-o anar a dormir. La majoria dels models que es fabriquen avui vénen amb un ajust preestablert que pot programar per arribar automàticament a la seva posició preferida.

Si realment vols consentirte, hi ha un munt de petites característiques que acomoden alguns dels llits articulats més fins. Què tal un bon massatge o vibració? O preferiries calefacció i control d’humitat? Si voleu luxe on reclina el cap, definitivament pot trobar-lo en un llit articulat.

 

Font: Camas Articuladas