Obtingui alleugeriment del mal d’esquena amb llits articulats motoritzats

Llits articulats per al dolor d’esquena

La majoria de les persones que pateixen de mal d’esquena i debilitat espinal es deu a una mala nit de son i un matalàs dolent o fins i tot un llit estàndard que no permet el contorn del cos. Un llit o un matalàs que no ofereix un suport adequat condueix a l’esquena rígida, músculs espinals febles, mentre que les lesions i discapacitats físiques poden portar a la necessitat de llits articulats.

Si pateix de mal d’esquena sever que ha començat a dificultar la seva vida quotidiana, és hora d’invertir en un llit articulat per proporcionar un somni ininterromput, reduir la fatiga muscular espinal i descansar a la posició natural que treu la pressió de la columna vertebral. En comparació amb un llit pla estàndard, els llits articulats proporcionen una varietat de posicions i inclinacions al cap i els peus que proporcionen alleujament.

Ja sigui que pateixi d’artritis, estenosi espinal o músculs febles i altres discapacitats relacionades, els llits tenen una inclinació a uns 45 graus que ajuda a reduir el dolor i la incomoditat. La majoria dels metges aconsellen contractar o comprar un llit de discapacitat perquè els pacients eliminin la pressió de l’esquena, les cames i la columna vertebral. També ajuda a la persona a baixar-se o donar-se la volta al llit sense exercir massa pressió sobre el cos.

 

Busqui aquestes característiques fàcils d’usar:

• Opció de controlador de memòria per a un canvi ràpid de posicions sense la molèstia de massa moviments per obtenir aquesta postura correcta.

• Opció de massatge de relaxació incorporada a velocitats variables, tancament automàtic per a major comoditat.

• Postura de gravetat zero on les teves cames estan a un nivell més alt que el cor per millorar la circulació.

• Comproveu la garantia del fabricant i només compri aquells que ofereixen un reemborsament del 100% dins dels 30 als 45 dies.

Hi ha una gran quantitat de llits disponibles per a persones amb discapacitat limitada, així que triï segons el seu pressupost.

 

Font: Camas Articuladas