Una butaca relax reclinable elèctrica que millori la teva salut

Són especialment recomanables per a persones amb varius, gota, mala circulació o dones embarassades.

 

De vegades no li donem importància a la mitja part del nostre cos, ens centrem en comprar un millor matalàs però ens oblidem que on passem moltes hores descansant és en la nostre butaca. Les butaques relax destaquen pel material amb què estan fabricades, que les fa especialment confortables, però a més la seva estudiada posició ergonòmica fa que les cames formin un angle de 90 graus amb el tronc, afavorint així la circulació sanguínia. Aquest tipus de butaca relax, donades les seves avantatges són especialment recomanables per a persones amb varius, gota, mala circulació o dones embarassades.

 

Tipus de butaques relax

Butaca manual – També anomenada butaca reclinable, és la butaca relax d’accés en general que prova la gent que no té molt clars encara els seus avantatges. Aquestes butaques són manuals, per accionar només cal prémer una palanca al lateral i forçar una mica amb l’esquena cap enrere perquè s’aixequi el reposapeus i s’inclini el suport d’esquena.

Butaca automàtica – Inclouen un comandament elèctric i generalment algun motor per ajudar a l’usuari en diferents tasques com pot ser, inclinar l’esquena, aixecar el reposapeus, girar la butaca en algun sentit, fins i tot pot incorporar algun sistema de massatge.

Butaca elevadora – Destaquen per estar dotades d’un motor denominat Power Lift. Són especialment recomanades per a gent gran o persones amb mobilitat reduïda, ja que tenen un mecanisme que gràcies al motor poden col·locar a l’usuari de forma totalment dret, sense que hagi de fer cap esforç per seure o aixecar-se de la butaca. Aquest tipus de butaca massatge aixecapersones pot ser el millor regal per als teus avis.

Butaca massatge – És la butaca relax de més alt nivell, els seus preus el deixen fora de l’abast de moltes butxaques, però són butaques de la més alta tecnologia, capaces de realitzar massatges cervicals, lumbars, descontractural d’esquena, massatge per estirament, massatge circulatori o drenatge limfàtic, massatge de bessons, glutis i maluc.. fins i tot massatges de peus.

 

Avantatges d’una butaca relax

Una butaca relax (motoritzada o no) ens ajudarà a combatre diferents tipus de malalties musculars, de circulació sanguínia, tonificació dels músculs. Una butaca relax és molt més que un sofà on passar l’estona veient la tele, és el nostre aliat per tenir una salut excel·lent. Si no tens temps d’anar cada dia al fisioterapeuta, t’imagines poder rebre massatges contínuament en la teva esquena adolorida o contracturada simplement mentre veus la tele o parles amb els teus amics? Ens ajuden a més a combatre tot tipus de dolors causats per males postures a l’hora de dormir, o a l’hora de treballar amb l’ordinador durant la jornada laboral. Aquest tipus de xacres que sovint prenem com a lleus, podrien convertir-se en malalties cròniques i portar-nos problemes de salut molt més greus del que creiem, per això una butaca relax ergonòmica pot ser un excel·lent regal.

 

Materials de construcció

En aquest tipus de butaques prevalen els materials d’alta qualitat. La seva estructura de pi massís i escuma de poliuretà la doten de les millors característiques per oferir un confort sense igual al seu usuari. Els seients estan farcits d’algun tipus d’escuma de poliuretà en alta densitat que li atorguen un tacte dur però confortable i li donen una vida útil més prolongada. La tapisseria exterior pot anar una mica a gust de l’usuari, però generalment incorporen un tipus de tela que repel·leix l’aigua i evita les taques, ja que seria molt molest treure tota la funda de la butaca relax per poder rentar-la.

 

Font: Infonews